Samenwerkingsverband Passend Onderwijs
Hardenberg, Marienberg, Ommen en Slagharen

  • Start
  • Afdelingen
  • Hardenberg
  • Scholing
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Scholingsactiviteiten

In de afgelopen tijd hebben de scholingsactiviteiten in de afdeling zich steeds meer ontwikkeld van informele naar formele scholingsactiviteiten, waarbij interne en externe deskundigheid wordt ingeschakeld om tot een maximaal rendement te komen.

Voor het cursusjaar 2018-2019 is een breed aanbod aan scholing en trainingen samengesteld. U kunt de scholingsgids inzien of downloaden.
Iedereen die werkzaam is bij een bestuur dat is aangesloten bij SWV Veld, Vaart & Vecht kan zich aanmelden met onderstaand formulier.

Aanmeldingsformulier scholing.

Tevens is de e-learning Academie Veld, Vaart & Vecht ingericht met een breed aanbod aan scholing. De e-learning academie is bereikbaar via www.vvv-academie.nl

 

Alles over passend onderwijs

Mocht u meer willen weten over Passend Onderwijs, dan verwijzen we u naar de landelijke website www.passendonderwijs.nl

Aanmelden. Hoe werkt dat?

Leerlingen kunnen worden aangemeld bij de Commissie Arrangeren en Toewijzen van de afdeling waartoe de basisschool of de school voor speciaal onderwijs behoort.

U kunt hierover meer informatie krijgen bij de coördinator van de afdeling.

Veld, Vaart & Vecht

Postadres Samenwerkingsverband PO Veld Vaart & Vecht:
Postbus 277, 7770 AG Hardenberg

Het gedeelte van de website dat zichtbaar is nadat u bent ingelogd is alleen toegankelijk voor leden van het Samenwerkingsverband Veld, Vaart en Vecht
Als u uw inlognaam en wachtwoord niet meer weet wordt u verzocht contact op te nemen met de coördinator van uw afdeling.

Samenwerkingsverband Veld, Vaart en Vecht.
Alle rechten voorbehouden.
Copyright © 2021
Ontwerp Jeroen Westera